Goudsmid - Juweelontwerp


  
 

Nieuws
Geelgouden kantwerkring Verkocht
Klant bracht goud binnen. Er is een safier en 4 brillianten verwerkt uit de oude juwelen.

Geelgouden dauwdruppelring Verkocht
Klant bracht oud goud binnen om te verwerken tot iets nieuws. Meer info? Contacteer me dan aub.

Witgouden ringen Kimberley Verkocht
Witgouden trouwringen 18 karaat. Richtprijs 1400

Wit gouden ring met 50 brillianten Verkocht
Opdracht voor klant met stenen van erfenis. Wit goud met 50 brillianten

Trouwringen Veerle Verkocht
Trouwringen in wit goud. Met brilliant van 0.065 ct. Richtprijs 1550. Neem contact op voor meer informatie

Set Sonja Verkocht
Sonja bracht oud goud binnen om te verwerken tot iets nieuws

Ring Marijke Verkocht
Marijke bracht goud binnen. Ik maakte er een nieuwe ring van. Met brilliant

Halsketting oesterschelp Verkocht
Opdracht voor klant die houdt van de zee. Afdruk van oester plus zoetwaterparels die ze gad meegebracht van haar verre reizen

Witgouden rechthoekige oorbellen Verkocht
Wit gouden oorbellen. Klant ghad goud ingeleverd.

Hanger van 18 karaat goud met 12 brillianten Verkocht
Hanger met 22 brillianten gemaakt van ingeleverd goud en stenen van klant. Wil je ook graag iets laten maken? Ik kan deze versie opnieuw maken voor u. Wil je meer info of prijzen? Neem dan contact op.

18 karaat witgouden gehamerde ring. Verkocht
Witgouden gehamderde ring 6 mm breed. Voor prijzen neem je best contact op met mij. Ik nodig u dan uit in mijn atelier om modellen en prijzen te bespreken. Er wordt steeds een offerte gemaakt. Atelier is te Korbeek-Lo (nabij Leuven).

Dauwdruppel hanger. Herinneringsjuweel Verkocht
Van oud goud heb ik een hanger gemaakt waar een plukje haar zit verwerkt van een dierbaar overleden familielid. Het haar zit in kunsthars verwerkt en heeft de uitstraling van een edelsteen. Wil u ook oud goud laten verwerken? Wil u prijzen weten of meer info? Neem een afspraak met mij! Ik nodig u uit in mijn Atelier is te Korbeek-Lo (nabij Leuven). Zo kan ik u persoonlijk alle info geven.

18 karaat geel gouden trouwringen met groef Verkocht
Oud goud van trouwringen van grootouders verwerkt in hedendaagse strakke ringen met schuine groef. Wil u ook oud goud laten verwerken? Wil u prijzen weten of meer info? Neem een afspraak met mij! Ik nodig u uit in mijn Atelier is te Korbeek-Lo (nabij Leuven). Zo kan ik u persoonlijk alle info geven.

18 karaat geelgouden trouwringen met 22 brilliant Verkocht
Herbewerken van oud goud. 22 brillianten. Wil u ook oud goud laten verwerken? Wil u prijzen weten of meer info? Neem een afspraak met mij! Ik nodig u uit in mijn Atelier is te Korbeek-Lo (nabij Leuven). Zo kan ik u persoonlijk alle info geven.

Dauwdruppel hanger rechthoek. Herinneringsjuweel Verkocht
Van oud goud is een een hangertje gemaakt van ongeveer 2.5 cm lengte. Aan de achterkant is een klein kastje gemaakt waar een plukje haar zit in verwerkt van een dierbaar overleden familielid. Wil u ook oud goud laten verwerken? Wil u prijzen weten of meer info? Neem een afspraak met mij! Ik nodig u uit in mijn Atelier is te Korbeek-Lo (nabij Leuven). Zo kan ik u persoonlijk alle info geven.

18 karaat wit gouden trouwringen met brilliant 0. Verkocht
Trouwringen in wit goud. Met brilliant van 0.04 caraat. Voor goud wordt u steeds uitgenodigd in het atelier te Korbeek-Lo (nabij Leuven) . Er worden steeds offertes gemaakt.

18 karaat geel gouden klavertje 4 Verkocht
Oud goud verwerkt in een hangertje met klavertje 4. Hangertje is 2 op 2 cm. Wil u ook oud goud laten verwerken? Wil u prijzen weten of meer info? Neem een afspraak met mij! Ik nodig u uit in mijn Atelier is te Korbeek-Lo (nabij Leuven). Zo kan ik u persoonlijk alle info geven.