Goudsmid - Juweelontwerp


  
 

NieuwsHoe bestellen?


Ziet u op www.ellement.be een puur handgemaakt juweel in zilver of goud, of wil u graag iets bespreken met mij om het op maat te laten maken, gelieve dan helemaal onderaan je gegevens door te geven. Ik neem dan zo spoedig contact met u op. U mag zelfs uw telefoonnummer doorgeven zodat ik u kan contacteren voor een persoonlijke service.

U geeft mij het codenummer door van het juweel dat je wenst. De code is de titel van het juweel (bovenaan de foto)

U dient rekening te houden met een wachttermijn van gemiddeld 2 4 weken

Zilveren ringen kunnen op maat gemaakt worden. Per mail krijgt u uitleg hoe je zelf je ringmaat kan bepalen.

Indien u in geel of wit goud iets wil bestellen wordt er steeds een offerte opgemaakt, rekening houdende met de goudkoersen. Voor een bestelling van gouden juwelen wordt u altijd uitgenodigd op mijn atelier! Dit wordt niet online geregeld! U kan oud goud meebrengen om dit te laten verwerken tot eigentijdse juwelen. Indien u genoeg oud goud hebt voor een bepaald ontwerp betaalt u enkel het maakloon.

Per mail krijgt u mijn bankgegevens.
Vanaf het moment dat het betaald is, of in sommige gevallen het voorschot betaald is, krijgt u bevestiging en stuur ik het zo snel mogelijk op. Lees ook de voorwaarden aub!

Voor Belgische klanten worden pakketjes met de post verzonden. Dit gebeurt secuur of aangetekend. Deze zending wordt altijd mooi en degelijk ingepakt! Deze zending kost 7€.

Buitenlandse klanten die iets willen bestellen worden per mail op de hoogte gebracht van de verzendkosten. Naar het buitenland wordt er tijd aangetekend verzonden.

Lees ook de verkoops-en leveringsvoorwaarden als je een bestelling plaatst. Daar vind je alle info i.v.m. levering, betaling en verzorging van de juwelen.

Door te betalen verklaart u de algemene voorwaarden gelezen en goedgekeurd te hebben.Fantasiejuweeltjes worden nog enkel via de Etsy-shop verkocht. Via de ETSYbutton kan je rechtstreeks online kopen. Je kan met overschrijving betalen of met paypal. Info over verzending en voorwaarden vind je ook op de ETSY-site.Naam (*) 
Voornaam (*) 
Email (*)
Commentaar
(*) verplichte velden