Goudsmid - Juweelontwerp


  
 

NieuwsVoorwaarden


Bestellingen

Indien je op de website een juweel ziet dat je wilt kopen ga dan naar de rubriek ’contact’. Daar vind je alle uitleg wat je moet doen om een juweel te bestellen. Als je een bestelling geplaatst hebt, krijg je hiervan een bevestiging per e-mail. Deze mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, of ze al dan niet in voorraad zijn, en de gegevens om de betaling over te maken. Indien een juweel niet voorradig is, kan je eventueel een ander juweel kiezen of een ander juweel laten maken. Gelieve rekening te houden met een wachttermijn van 2 à 3 weken.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw

Betaling

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. De gegevens hiervoor krijg je in de orderbevestiging als je de bestelling gedaan hebt. Is de betaling niet binnen 8 dagen na besteldatum gestort, dan vervalt deze bestelling. Gelieve er rekening mee te houden dat betalingen enkele dagen kunnen duren. OPGELET: door te betalen verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Levertijd

Zodra het bedrag gestort is op mijn rekening kan een juweel dadelijk verstuurd worden als het op voorraad is. Verzendingen gebeuren op maandag, donderdag of vrijdag. Indien het juweel bijgemaakt moet worden is er minstens 3 ą 4 weken wachttijd. Soms kan het sneller, soms duurt het iets langer als het een complex juweel. U wordt hier steeds van op de hoogte gebracht.

Voor Belgische klanten gebeurt de verzending via de post. Pakketjes worden met de post verzonden aan 7 €. Deze pakjes worden dan secuur of aangetekend verzonden.

Buitenlandse klanten krijgen per mail de kosten van een aangetekende zending. Wacht met betalen totdat je het juiste bedrag weet. Voor verzending naar Nederland gelden ook de tarieven van de post. Wacht hier ook op de e-mail met de nodige informatie wat verzendkosten betreft.

Verzendkosten

De verzending geschiedt via de post.Voor Belgische klanten worden de pakjes verzonden met de post voor 7 €. Voor dit bedrag worden de pakjes netjes en stevig ingepakt, en secuur of aangetekend verzonden. Buitenlandse klanten krijgen per mail de kosten van een aangetekende zending. Wacht met betalen totdat je het juiste bedrag weet. Voor verzending naar Nederland gelden ook de tarieven van de post. Wacht hier ook op de e-mail met de nodige informatie wat verzendkosten betreft.

Privacy

Persoonsgegevens worden in mijn klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

Maat- en kleurverschillen

Je dient rekening te houden met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke kleine afwijkingen geven je niet het recht om een geleverd product te weigeren. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld. De maat van het product staat aangegeven bij de productomschrijving.

Garantie

Je kan de juwelen die niet op maat gemaakt zijn, binnen 7 dagen ruilen. Neem in dit geval eerst even contact met mij op. De kosten voor het aangetekend terugzenden zijn voor de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn!! Het originele label mag niet verwijderd zijn, of het juweel wordt niet meer teruggenomen! Het juweel wordt terug verzonden in het bijgeleverde doosje. Dit doosje dient stevig verpakt te worden en terug verzonden, zodat er geen kans is op beschadiging in de post. Indien dit niet op gepaste manier verpakt is geweest en beschadigd is, zijn de extra kosten voor de klant. Na ontvangst van het aangetekend verstuurde pakketje zal het door u betaalde bedrag terug gestort worden op uw rekening.

Voor op maat gemaakte juwelen waarbij u de maten doorgeeft zoals o.a bij een ring, of de lengte van een halsketting of omtrek van een armband,wordt u verantwoordelijk gesteld voor de verkeerde maten. Indien er hier extra kosten aan verbonden zijn om het juweel opnieuw te maken of te vergroten en te verkleinen, zijn de extra kosten inclusief verzendkosten voor de klant.

Niet tevreden?

Ik verzoek u de geleverde juwelen zo snel mogelijk te controleren. Bent u niet tevreden, neem dan binnen 3 dagen contact met mij op. Wij zullen dan samen naar een oplossing zoeken.

Voor op maat gemaakte juwelen waarbij u de maten doorgeeft zoals o.a bij een ring, of de lengte van een halsketting of omtrek van een armband wordt u verantwoordelijk gesteld voor de verkeerde maten. Indien er hier extra kosten aan verbonden zijn om het juweel opnieuw te maken of te vergroten en te verkleinen, zijn de extra kosten inclusief verzendkosten voor de klant.

Verzorging van juwelen

Omdat ik met bijna uitsluitend echte stenen, parels en zilver werk dienen de juwelen met enige vorm van respect behandeld te worden. Spuit nooit parfum op uw juweel omdat dit parels of stenen kan dof maken. Altijd eerst op de huid spuiten en dan pas het juweel aandoen. Laat het juweel niet vallen, want sommige materialen zijn breekbaar. Draag een juweel nooit onder de douche. Draden in nylon of staal verliezen hierdoor hun sterkte en gaan uitrekken. Juwelen waarin zilver verwerkt zit kunnen een zwarte aanslag krijgen. Dit kan opgepoetst worden met een zilverpoetsdoekje. Erge aanslag kan men met een vloeibaar zilverpoetsprodukt behandelen: neem een oude zachte tandenborstel. Stop die in het product en wrijf dan hiermee uw zilver zachtjes in. Dadelijk afspoelen onder lauw water en opblinken met een katoenen doek. Laat nooit uw combinatiesnoeren met zilver, stenen en parels in de vloeistof liggen!! Dit tast de stenen en parels aan. Houd het contact met de vloeistof en de juwelen dan zo kort mogelijk. Dit mag maximum 5 à 10 seconden!! Dit mag je echter alleen doen als je je combinatiejuwelen echt niet proper krijgt. Dus echt niet te veel doen! Juwelen goed laten drogen. Juwelen met zilver opbergen in een doosje of zakje indien men ze niet draagt. Zo vermijd je oxidatie van het zilver. Juwelen enkel met parels en halfedelstenen kan je in een sopje met zachte zeep reinigen. Neem hiervoor nooit detergent. Dit tast ook de parels en halfedelstenen aan.

Kopiėren

Ik besteed heel veel tijd aan mijn ontwerpen dus is het niet toegestaan om de juwelen letterlijk te kopiëren. Je mag hier zeker inspiratie opdoen. Maak er desnoods je eigen variant op, maar ga niet letterlijk kopïeren. Het geeft meer voldoening om zelf iets te bedenken. Zelf probeer ik dit ook steeds te doen!